14-05-11

Producten testen - Insiders

Ik heb me enkele weken voor de eerste keer ingeschreven voor producten te testen. En ja hoor! Ik ben uitverkozen om een pakketje producten uit te proberen van Le Petit Marseillais voor de droge huid!

.photo_gamme_m.jpg

 

Als eerste heb ik de bodylotion uitgeprobeerd gisteren toen ik net uit de douche kwam. Als eerste bevindingen vind ik dat hij zeer goed uitsmeert! Lekker zacht en niet vettig! Alleen de geur spreekt mij niet zo aan. Het doet me aan iets denken van vroeger maar kan het niet thuisbrengen. Ik vind de geur iets te flauw, ikzelf heb liever iets frisser! Ach, zolang het product goed is tegen mijn droge benen, ben ik al blij hoor! Nu vind ik wel dat mijn benen zeer mooi glanzen en het helpt tot nu toe wel. Nog steeds geen droge 'schilfertjes' op mijn beentjes.

Score: 8/10

 

Vandaag heb ik de handcreme uitgetest. Wederom een prettig product! Zacht, goed uitsmeerbaar en niet té vettig aan de handen. Deze neem ik maandag alvast mee naar m'n werk om hem daar dagelijks verder uit te proberen. Alsook laat ik m'n collega's mee uitproberen. :)

Score: 8/10

 

Het volgende dat er nog dient uitgeprobeerd te worden is de balsem en de olie. Dus hou zeker mijn blog in de gaten voor nog meer revieuws over deze producten! Ik & mijn moeder zijn alvast zeer tevreden over de producten!

18:45 Gepost door Ronnekes | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.